ZeroFit Move Baselayer vinder en ”Gear of the year” award i Country Walking Magazine

ZeroFit Move Baselayer vinder en ”Gear of the year” award i Country Walking Magazine

ZeroFit Heatrub Move baselayeren har vundet en plads i Country Walking Magazines prestigefyldte Gear of the Year 2021, idet den har udkonkurreret andre baselayers i de praksis-tests som Country Walking Magazine har gennemført på 1000-vis af kilometers vandreture gennem de sidste 12 måneder

Både erfarne friluftsfolk og dem der tager på kortere vandreture anerkender kvaliteten af ZeroFit - The World's Warmest Baselayer®, og udvælgelsen  til ”Gear of the Year” prisen, kommer kun en måned efter, at Heatrub Ultimate vandt Today's Golfer Magazine's Baselayer Test.

"Den regnes for at være dobbelt så varm som dens nærmeste konkurrent, men det er afgørende, at den tilpasser sig udendørstemperaturen og reagerer på din aktivitet. Den er lun når du holder pause og regulerer varmen effektivt, når du er fysisk aktiv," kommenterede Nick Hallissey som er vice redaktør på bladet.

Koji Higashi, grundlægger af ZeroFit, udtrykte sin taknemmelighed for anerkendelsen.

"Vi er glade for at se Heatrub Move udvalgt blandt hundredvis af produkter af teamet hos Country Walking i deres 'Gear of the Year', og vi er dem taknemmelige for deres anmeldelse, som fremhæver kvaliteten af vores baselayer. Vi håber, at Move vil gøre det muligt for millioner af passionerede vandrere rundt om i verden at fortsætte med at gøre det, de elsker at gøre, selv i de koldere vintermåneder,« sagde han.

Heatrub Move baselayer er uafhængigt testet og bevist at være dobbelt så varmt som et standard baselayer. Den har en 45 % polypropylenkonstruktion på indersiden af basislaget samt en skal af hule polyesterfibre, der arbejder sammen for at regulere kropstemperaturen. På denne måde bliver vandrere ikke overophedet når de arbejder hårdere i terrænet over længere tid.

Konstruktionen fjerner sved fra huden, og det hule polyesterfiber design og 'LABO'-stof sikrer, at fugten hurtigt fordamper fra tøjets overflade, så brugeren undgår den ubehagelige oplevelse af koldsved på kroppen.

ZeroFit Heatrub Move baselayer er nu tilgængelig i Sort, Titanium, og Hvid.