ZeroFit og den Skandinaviske motorcykelvirksomhed Bikeshoppen offentliggør ny samarbejdsaftale

ZeroFit og den Skandinaviske motorcykelvirksomhed Bikeshoppen offentliggør ny samarbejdsaftale

ZeroFit – The World’s Warmest Baselayer® – vil være tilgængelig for motorcyklister over hele Skandinavien fra den 1. marts 2023 efter færdiggørelse af en flerårig distributionsaftale med Bikeshoppen, en af Nordens største motorcykelvirksomheder.

Bikeshoppen har base i Danmark og er grundlagt i 1989 som en traditionel motorcykelforhandler og er vokset og udviklet sig til et sandt kraftcenter, delvist drevet af deres banebrydende vision om at sælge reservedele online. Bikeshoppen koncernen ejer også BoosterPlug-virksomheden, som har solgt mere end 90.000 enheder over hele verden siden starten i 2009.

Motorcyklister vil være i stand til at se, mærke og opleve ZeroFit-produkter – herunder Heatrub Ultimate baselayer – i den imponerende 3000 m2 Bikeshoppen butik i Viborg, efter distributionsaftalen blev indgået på rekordtid efter de indledende forhandlinger på Motorcycle Live udstillingen i Birmingham i November.

"Vi er glade for, at motorcyklister i hele Skandinavien vil være i stand til at købe ZeroFit-produkter fra en så utroligt veletableret og anerkendt forhandler som Bikeshoppen, og vi håber, at baselayers og tilbehør vil forvandle deres køreoplevelse i løbet af året," sagde Michael Morton, ZeroFit Europe Administrerende direktør.

"Sæsonen for baselayers er særlig lang i Bikeshoppens territorium i det nordlige Europa, hvilket betyder, at kunderne vil få fremragende værdi for pengene fra deres køb af ZeroFit-produkter hele året. Vi er begejstrede for at tilføje Skandinavien til vores liste over territorier sammen med eksisterende relationer i Nordamerika, Australasien, Sydafrika og Tyskland," tilføjede han.

Bikeshoppen-kunder vil have adgang til top-til-tå-varme med det prisvindende ZeroFit Heatrub Ultimate baselayer, Heatrub Neck Warmer, Heatrub Ultimate Leggings og Heatrub Ultimate Socks, som alle har de samme 'Heat Threads', der er designet til at generere varme øjeblikkeligt.

Heatrub Ultimate baselayer er blevet uafhængigt testet og bevist at være fem gange varmere end et standardprodukt og har fået flotte anmeldelser i adskillige motorcykelmagasiner og -websteder i Storbritannien, USA og Australien.

"Vi er dedikerede til at tilbyde produkter og løsninger af høj kvalitet til vores kunder, og det er et absolut privilegium at tilføje ZeroFit Brand’et til vores forretningsportefølje," siger Philip Jokumsen, direktør hos Bikeshoppen.

»Den avancerede teknologi og den høje kvalitet i materialer og fremstilling gør ZeroFit-produkterne ideelle til det skandinaviske udendørsmarked med det mangfoldige og til dels ekstreme klima. Vi er overbeviste om, at de skandinaviske kunder vil elske ZeroFit-produkterne, og vi ser meget frem til at give ZeroFit den markedsposition på vores marked, som det klart fortjener,” tilføjede han.

Ud over den ZeroFit Ultimate serien vil ZeroFit Heatrub Move baselayer også blive lagerført af Bikeshoppen. Det er uafhængigt testet og bevist at være dobbelt så varmt som en standard baselayer og komplementerer Ultimate serien perfekt. ZeroFit Move produkterne er det ideelle baselayer produkt, når temperaturen stiger en smule.

ZeroFit Move har en 45 % polypropylenkonstruktion på indersiden af basislaget samt en hul polyesterskal, der arbejder sammen for at regulere kropstemperaturen, så motorcyklister ikke overophedes når temperaturen stiger i løbet af dagens køretur.

Konstruktionen fjerner sved fra huden, og det hule polyesterdesign og 'LABO'-stof sikrer, at det hurtigt fordamper fra tøjets overflade, så man undgår den ubehagelige oplevelse af koldsved på kroppen.