Tidligere Rugby landsholdspiller Brian O’Driscoll bliver en del af ZeroFit

Tidligere Rugby landsholdspiller Brian O’Driscoll bliver en del af ZeroFit

ZeroFit er stolte over at kunne byde den tidligere rugbyspiller Brian O'Driscoll velkommen til vores virksomhed, som medejer af vores brand og og ambassadør for at hjælpe med at skabe en stigning i sportsdeltagelse og fysisk træning blandt folk i alle aldre. 

Siden lanceringen af ZeroFit i begyndelsen af 2021, er populariteten af vores løsninger vokset eksponentielt blandt friluftsentusiaster.

Centralt for denne succes er nøgleprodukter såsom Zerofit Heatrub Ultimate baselayer, som er blevet uafhængigt testet på Boken Institutet i Osaka, Japan og har vist sig at være fem gange varmere end et standard baselayer produkt, hvilket gør Heatrub Ultimate ideel til vandreture, sejlads, skiløb, lystfiskeri og motorcykler. Heatrub Move baselayer tilbyder "tilpasningsbar varme" og fugttransporterende ydeevne til sport med højere intensitet såsom løb, cykling, rugby, fodbold, hockey og netbold.

Disse produkter er sammen med Cold Skin baselayer og Cool Weave baselayer, som er designet til sommermånederne, blevet skabt for at hjælpe med at holde folk i bevægelse til gavn for deres fysiske og mentale sundhed, uanset vejrforholdene.

Brian O'Driscoll som trak sig tilbage fra rugbysporten i 2014 efter at have vundet 133 landskampe for Irland fortæller:

"Jeg er begejstret for at blive en del af teamet hos ZeroFit og hjælpe flere mennesker med at opretholde en aktiv livsstil ved at have tøj, der gør udendørs træning hele året mere attraktivt”.

"Virkeligheden er, at nogle gange kan det være svært at finde motivationen til at snøre kondiskoene og starte et 5 km løb løb eller en 8 km vandretur på en isnende kold decembermorgen. På samme måde kan vi opleve at sommeren bliver så varm at at vi beslutter os for at springe over den motionstur vi havde planlagt. Men ZeroFit løser det problem ved at tilbyde en komplet samling af produkter, der fjerner de temperaturrelaterede hindringer for vores træning”.

"Efter at have stødt på mærket for første gang i starten af 2022, mens jeg var sportkommentator i en særlig kold vejrperiode, blev jeg meget imponeret over ZeroFit baselayers ydeevne. Der opstod en mulighed for at blive brandets første ambassadør mod starten af efteråret, men efter at have mødt teamet og lyttet til deres vision og planer, var jeg fast besluttet på, at jeg gerne ville være mere involveret”. 

”Det unikke ved ZeroFit produkterne er bredden af de markeder, hvor der er behov for klassens bedste baselayers. Uanset din passion, har ZeroFit et baselayer til dig. Og fordi produkterne er så alsidige, er de perfekte til hverdagsaktiviteter, såsom at følge børnene i skole eller gå tur med hunden,” tilføjede han”.

ZeroFit fremstiller baselayers og tilbehør til alle fire sæsoner, og da forårets ankomst tårner sig op i de kommende uger, ser Michael Morton, administrerende direktør for Zerofit Europe, frem til at arbejde sammen med mærkets nyeste aktionær. 

"At have en som Brian ombord er et stort kup for ZeroFit - han er globalt anerkendt og respekteret, og vi er glade for at have ham med os," sagde hr. Morton.

»Det, der umiddelbart var tydeligt for os, var, hvor meget Brian havde at byde på i form af energi, ideer og kreativitet. Han ser den mulighed, vi alle har med ZeroFit for at hjælpe med at få folk til at bevæge sig og dyrke motion i de fulde 12 måneder af året, noget vi alle brænder for," tilføjede han.