"ZeroFit er præcis hvad sejlsporten har været på udkig efter" - John Minnis, skipper for 'Final Call'

Atleter og konkurrencedeltagere - uanset sportsgren - kan lide at udfordre sig selv på det højeste niveau. Nordirlands John Minnis er ingen undtagelse, og derfor har den førende ejendomsmægler fra Nordirland investeret i en ny båd for at konkurrere blandt de allerbedste i RC35-klassen i 2022.

Hans hold på Beneteau 31.7 'Final Call' vandt alt, hvad der var at vinde mellem maj og oktober, herunder det skotske mesterskab og Causeway Cup i starten af sæsonen, og triumferede derefter i det irske nationale mesterskab "One Design Irish National Championship".

De vandt den eftertragtede pris for Bedste Præsterende IRC Båd i Nordirland, og Royal Ulster Yacht Club anerkendte dem også som den bedste repræsentative båd uden for hjemlandet.

Men med et talentfuldt og erfarent mandskab, der inkluderer folk som styrmand Gareth Flannigan, Mickey Ferguson, Philly Jackson og Jeremy Tomlinson, var Minnis fast besluttet på at tage et skridt op, når den nye sæson begynder i maj.

"Vi vil ikke kun jage trofæer, derfor vil vi blande os med de store drenge i næste sæson. Vi har et fantastisk mandskab, og vi vil være konkurrencedygtige. "Jeg ville være skuffet, hvis vi ikke var med i toppen," siger Minnis.

"Vi har investeret meget i en ny båd, en A35, som er en ægte toptunet raceryacht, for at konkurrere i RC35-klassen. Den har alle de finesser, der kræves til kapsejlads, men meget lidt komfort, den er virkelig nøjsom. Det er topniveau inden for kapsejlads, dette er den ultimative konkurrence for os," tilføjer han.

ZeroFit leverer prisvindende baselayers til 'Final Call'-holdet, og fordelene ved produkterne er ikke gået tabt på Minnis, en livslang sejler, der altid har lidt af kulden til søs.

"Produktet er i top og faktisk det, som sejlsporten har efterspurgt. Med de sejladser, vi deltager i, giver ZeroFit bogstaveligt talt den ultimative baselayer, det er virkelig det ultimative. Jeg bliver meget kold, og har altid gjort det, og selvom oilskin er meget tekniske og vandtætte, er der ingen foring i dem. Så du er nødt til at have baselayers på inden under. Den første regel inden for sejlsport, uanset om det er kapsejlads eller cruising, er ikke at lade dig blive kold, for når du først bliver kold, kan du ikke blive varm igen. Og det er derfor, ZeroFit er perfekt,

"Produkterne fra ZeroFit er en game changer, efter min mening. Og når man deler det med besætningen, som nu tæller i alt 12 personer, siger de alle det samme, de elsker det. De har sejlet i mange år, de har prøvet mange produkter, men hemmeligheden bag ZeroFit er, at det er som en varm hud - det er helt fantastisk," siger Minnis.

Sejlsport er bare en af mange udendørsaktiviteter, hvor ZeroFit-baselayers er ideelle, og både lystfiskere, vandrere, bjergbestigere, cyklister, skiløbere og snowboardere kan alle drage fordel af vores top produkter.

Heatrub Ultimate Baselayer og tilhørende Heatrub Ultimate Leggings er perfekte til folk, der ønsker at fortsætte med at være aktive denne vinter. Baselayeren er fem gange varmere end en standardmodel og bruger 'Heat Threads' til at generere øjeblikkelig varme. 

ZeroFit Heatrub Move Baselayer er perfekt til vinterløb eller til højintensitetsidræt som rugby, rugby league og fodbold. Den er dobbelt så varm som en almindelig baselayer og tilbyder også temperaturregulering, så atleter kan arbejde hårdere og længere uden at overophede.

Mens 'Final Call'-holdet er midt i off-sæsonen, ser Minnis frem mod den nye sæson, og alle hos ZeroFit ønsker besætningen held og lykke i 2022-sæsonen, der begynder i maj.