ZeroFit Ultimate Rangeret som Nr. 1 Baselayer af Today's Golfer, Storbritanniens Førende Titel

ZeroFit Ultimate Rangeret som Nr. 1 Baselayer af Today's Golfer, Storbritanniens Førende Titel

Det førende Engelske golfmagasin, 'Today's Golfer', har testet de bedste baselayers på markedet, og ZeroFit Heatrub Ultimate er blevet rangeret som nr. 1, den bedste i denne uafhængige test.

Today's Golfer har været førende inden for udstyr, bane- og Tour-nyheder siden den første udgave i 1988 og har i løbet af de 33 år etableret sig som en virkelig troværdig stemme og autoritet, når det kommer til at teste produkter og innovationer fra de største mærker i sporten.

'Ud fra vores erfaring er Heatrub den varmeste baselayer, vi nogensinde har haft på,' - Today's Golfer

ZeroFit-grundlæggeren, hr. Koji Higashi, der oprindeligt startede brandet, fordi han ønskede at skabe et best-in-class baselayer-produkt, der fungerer i kolde forhold på golfbanen, var henrykt over anerkendelsen.

'Dette er et yderst stolt øjeblik i Zerofits historie. Vi er fuldt ud klar over, hvor vigtig og betydningsfuld denne pris vil være, og vi er virkelig taknemmelige over for teamet hos Today's Golfer for at identificere kvaliteten af produktet og den førsteplads i rangeringen. Vi vil fortsat innovere og udvikle vores produkter til golfspillere over hele verden og ser frem til, at flere mennesker oplever Zerofit-baselayers,' udtalte hr. Higashi.

ZeroFit Heatrub Ultimate baselayer overgik veletablerede mærker i testen, herunder Galvin Green og Under Armour, hvis produkter sluttede henholdsvis som nummer to og tre.