”ZeroFit er på et helt andet niveau” – Anna Ross, Hesteopdrætter

”ZeroFit er på et helt andet niveau” – Anna Ross, Hesteopdrætter

Mens opmærksomheden rettes mod en af årets store begivenheder i hestevæddeløbets kalender - Cheltenham Festival - talte vi med blodstock-agenten Anna Ross for at finde ud af, hvordan hun har overvundet det kolde vejr denne vinter med ZeroFit baselayers.

Sammen med sin mand Kevin arbejder Anna i Kevin Ross Bloodstock (KRB), familiens virksomhed, hvor de køber løbsheste til kunder både til national hunt-løb og til fladbanen samt træner yngre heste til imperial racing.

Selvom der er meget kontorarbejde i forbindelse med køb og salg af fuldblodsheste, tilbringer både Anna og Kevin meget tid udendørs og tester ZeroFit Heatrub Ultimate og Move baselayers.

"Vi har en mand og en kvinde, der arbejder her i stalden, og vi giver dem ZeroFit-julegaver - de er uvurderlige for det, vi laver. Uanset hvor koldt eller blæsende det er om morgenen, sætter du ZeroFit på, og du ved, at der ikke vil være træk, og du er garanteret at holde dig varm hele dagen," siger Anna, der kommer fra en anerkendt familie af jockeys og trænere.

Hendes far Arthur Moore og bedstefar Dan Moore har begge redet og trænet vindere af Irish National, og sidstnævnte trænede også L'Escargot til sejr i 1975 Aintree Grand National. I løbet af sin karriere har Arthur haft otte vindere i Cheltenham, herunder What A Charm i 2011 Fred Winter Juvenile Hurdle og også Klairon Davis, der sejrede i Arkle samt Queen Mother Champion Chase. Frem til årets festival har Anna og Kevin også stor interesse i udgaven fra 2022.

"Vi har flere heste med i Cheltenham denne uge, herunder Fantastikas i Ultimate Handicap Chase på tirsdag og Imperial Alcazar på torsdag i Paddy Power Plate, han har en god chance. Det mest spændende ved jobbet er at se hestene klare sig godt og vinde de store løb og være succesrige. Kevin købte Imperial Commander, og han vandt Gold Cup i 2010, så han er en af vores favoritter," tilføjer Anna, der har haft tillid til ZeroFit-produktet siden efteråret 2018, da de irske ejere af den europæiske virksomhed først introducerede det fra Japan.

"Før ZeroFit var vi ikke stødt på en baselayer til denne branche ud over almindelige løbetrøjer, som man ville have brugt som termisk beklædning, men ZeroFit er bare på et andet niveau. Det er så tykt, men stadig åndbart. Vi bruger både Ultimate og Move året rundt, og produkterne er meget fleksible til ridning. Men de er også fantastiske, når vi har mange salg om efteråret og vinteren. De er fantastiske til sådanne situationer, når det er koldt, og man kan være i gang udenfor fra kl. 7.30 om morgenen indtil salget slutter, og det kan være så sent som kl. 20 eller 21," siger Anna.

For alle dine behov inden for baselayers, uanset om du er inden for hesteindustrien eller bare vil være varm fra top til tå, skal du besøge www.ZeroFit.dk.