ZeroFit Heatrub Move Baselayer vinder prisen som 'bedste baselayer' i 'Women’s Running Magazine'.

ZeroFit Heatrub Move Baselayer vinder prisen som 'bedste baselayer' i 'Women’s Running Magazine'.

Det engelske magasin Women’s Running har uddelt en ”Best i Test” pris til Zerofit Heatrub Move baselayer i deres årlige ”Layering Up Essentials Test 2021.

”Det indvendige lag i denne top er lavet af et meget blødt stof, så det føles rigtig varmt og lækkert mod din hud. Uvildige test af materialets evne til at bevare kropsvarme viser at den er dobbelt så varm som en standard baselayer, så dette er din ultimative vinterløbetop.” – Tina Chantrey, Fitness Editor

ZeroFit blev grundlagt i Japan hvor motionsløb er meget populært, og de fleste byer arrangerer ”Ekiden” som er lang distance stafetløb. Det årlige 'Hakone Ekiden', et to-dages 10-bens løb fra Tokyo til Hakone og tilbage igen, danner baggrunden for januars nationale helligdag og ses af millioner af japanske tv-seere.

"Løb er en stor del af vores sportskultur her i Japan, og det er simpelthen fantastisk for os at se anerkendelsen af vores Heatrub Move baselayer i en publikation som Women's Running," sagde Koji Higashi, grundlægger af Zerofit.

Heatrub Move baselayer er en højteknologisk konstruktion med en 45% polypropylen inderside samt en skal af hule polyesterfibre, der arbejder sammen for at regulere kropstemperaturen. Det bevirker at en løber ikke overophedes når tempoet øges eller det bliver arbejdet hårdere i terræn og bakker.

Konstruktionen fjerner også sved fra huden, og de hule polyesterfibre og 'LABO'-stof sikrer, at den sved der transporteres væk fra kroppen, hurtigt fordamper fra tøjets overflade På den måde undgår løberen den ubehagelige fornemmelse af koldsved.

Prisen i Women's Running kommer mindre end en måned efter, at den samme baselayer blev kåret på Country Walking magazine's 'Gear of the Year 2021'-liste, hvilket yderligere fremhæver alsidigheden af Zerofit Heatrub Move Baselayer.