Fang Skønheden i Island: Phil Corleys Rejse med ZeroFit Baselayers

Fang Skønheden i Island: Phil Corleys Rejse med ZeroFit Baselayers

Den barske natur på Island måske det perfekte sted til at bekræfte funktionerne af vores ZeroFit baselayers, og i sidste måned var det præcis, hvad landskabsfotografen Phil Corley gjorde sammen med et par andre hårdføre fotografer, da han kom til Reykjavik og arbejdede sig vej langs fantastisk kyst til den afsidesliggende fiskerby Hofn i det sydøstlige Island.

Men hvorfor tog den tidligere IT programmør nordpå i en tid hvor det mildest talt er svært at rejse?

»Det er bare meget anderledes, og alt, der er anderledes, begejstrer og tænder din kreativitet. Hvis du ikke har været det, vil jeg varmt anbefale det. Langs sydkysten finder du sorte sandstrande, forrevne klippekyster, kraftige vandfald, vulkaner og adskillige gletsjere. Store muligheder for fotografering,” siger Phil, en regelmæssig gæst på Island samt andre utrolige steder, herunder Lofoten-øerne i Norge.

»Det fantastiske ved Island er, at du kan være der på to en halv time med fly, og så er du i en helt anden verden. Geologien er ung, så bjergene er skarpe og ikke eroderet væk, og du har vulkaner og gletsjere. Det er et fantastisk landskab at fotografere, tilføjer han.

Phil sørgede for at have et antal ZeroFit baselayers og tilbehør i sin rygsæk for at holde ham varm i minusgradergraderne, inklusive den prisvindende ZeroFit Heatrub Ultimate baselayer og Thermal Bobble huen.

'Den hue slap ikke af mit hoved, og jeg boede nærmest i mine i baselayers, de var geniale. Med mine 190 cm er jeg ret høj og Heatrub Ultimate baselayer har en rigtig god pasform. De andre baselayers jeg har brugt tidligere var ikke lange nok, så jeg endte altid med ”huller” omkring maven hvor kulden kunne snige sig ind. På disse optagelser står du ofte stille og venter på det rigtige lys, du kan være ude hele dagen, før solopgang og indtil efter solnedgang, så det er koldt, meget koldt, og det er derfor, jeg endte med at bo i min Ultimate, siger den engelske fotograf, som har videreudviklet sin passion – eller med hans ord, besættelse – for fotografering, siden han gik på pension.

"Jeg kan huske, at jeg brugte min fars kamera da jeg var ung, og så til min 18-års fødselsdag fik jeg mit eget kamera, og så lavede jeg et mørkekammer i kælderen (for at fremkalde mine fotografier). Jeg havde ikke meget tid til at fotografere da jeg var i 20’erne og 30’erne, men jeg kom tilbage til det, da de digitale kameraer vandt frem, og da jeg var en computernørd af fag, faldt mine digitale og fotografiske interesser bare sammen. Jeg havde et sommerhus i Snowdonia, som gav en fantastisk mulighed for at genoplive min passion for landskabsfotografering,” siger Phil, hvis utrolige arbejde og imponerende portefølje du kan se på www.philcorley.com.

Her hos ZeroFit producerer vi prisvindende baselayers og tilbehør til alle former for udendørs aktiviteter, herunder lystfiskeri, vandreture, skiløb, golf og ridesport – og som Phil bekræfter, også til fotografering.