Hold varmen med ZeroFit

Hold varmen med ZeroFit

Vinteren er på vej med blæst og kulde, men Zerofit’s omfattende udvalg af prisvindende baselayers hjælper med at holde dig aktiv og varm under de skrappe betingelserne i det danske vintervejr.

Uanset hvilken sport eller fritidsaktivitet du har planlagt i den kommende kolde periode, vil Zerofit Heatrub Ultimate klare opgaven med at holde dig varm - uanset om det er fiskeri, vandreture, sejlads, cykling, skiløb, golf eller ridning.

Eller måske arbejder du udenfor i længere perioder inden for brancher som landbrug, byggeri eller vejvedligeholdelse og har brug for den bedst mulige baselayer til at holde dig varm og komfortabel. Heatrub Ultimate fås i sort, grå, hvid, rød eller marineblå og er den løsning du leder efter.

Men hvordan virker det?

Indersiden af Heatrub Ultimate baselayer består af de specielt udviklede ”Heat Threads” tråde som aktiveres gennem bevægelse, der forsigtigt børster mod huden for at generere varme øjeblikkeligt. Lidt i stil med den varme der genereres når du frotterer dig tør med et håndklæde. Så i modsætning til alle andre baselayer’s fungerer Ultimate ikke på basis af 'kompression for varme” hvor varmefornemmelsen består i stramtsiddende beklædning som begrænser varmetab.

Teknologisk forstærkede 'varmetråde' indeni beklædningsgenstanden aktiveres ved bevægelse og gnider forsigtigt mod huden for at generere varme øjeblikkeligt. I modsætning til alle andre baselayers fungerer Ultimate ikke baseret på 'kompression for varme' - så ud over at give større varme til udendørsentusiaster føler de heller ikke begrænsninger i deres evne til at bevæge sig frit. Den er blevet uafhængigt testet på Boken Institute i Osaka og er bevist at være fem gange varmere end førende konkurrenter.

Så ZeroFit Heatrub produkter giver ikke kun større varme til udendørsentusiaster, de føler sig heller ikke begrænset af et stramt tætsiddende standard baselayer der forhindrer dem i at bevæge sig frit. ZeroFit Heatrub Ultimate er blevet uafhængigt testet på Boken Institutet i Osaka og har vist sig at være fem gange varmere end førende konkurrenter.

ZeroFit kan holde dig varm og tør fra top til tå og ud over vores berømte Heatrub Ultimate top, tilbyder vi også Heatrub Ultimate Leggings og Heatrub Ultimate Socks med samme Heatrub teknologi som Zerofit Heatrub Ultimate top.

 

 ZeroFit – Hvis du er træt af at fryse!